Oletteko aloittamassa saneerausprojektia tai tarvitsetteko teknisen isännöitsijän palveluita tueksi taloyhtiön korjaustarpeiden arviointiin?

 

Märkätilaremonttia tiedossa? Vai isompia saneerausaikeita? Hyvällä suunnittelulla ja projektinhallinnalla asiat hoituvat mutkattomimmin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

Palvelemme taloyhtiöitä ja kiinteistöjä korjaustoiminnan suunnittelussa, kilpailuttamisessa, tarkastuksissa ja korjaustyön valvonnassa sekä valvomme osakkaiden tekemiä muutostöitä.

Valvomme myös pesuhuoneremontteja. Taloyhtiö on velvollinen järjestämään osakkeenomistajan remonttien valvonnan. Teemme valvontakäyntejä, mittaamme tarvittaessa kosteuksia ja teemme vesieristystarkastuksia. Remontin päätyttyä laadimme valvontapöytäkirjan jonka liitteenä on valokuvia remontista sekä vesieristystarkastuspöytäkirja.

Teemme tarvittaessa kosteusmittauksia ja otamme mikrobinäytteitä. Tuloksista riippuen esitämme korjausehdotuksen. Myös erilaiset asiantuntijalausunnot kuuluvat palveluihimme.

Teemme taloyhtiöille kuntotarkastuksia ja pitkän tähtäimen suunnitelmia sekä huoltokirjoja, joiden avulla kiinteistön huolto, kunnossapito ja remonttien suunnittelu onnistuu helposti.

Skannauspalvelumme avulla voit siirtää arkistosi nykypäivään. Skannaamme vanhat piirustukset ja asiakirjat sähköiseen muotoon. Näin arkisto on tietokoneellasi vain parin klikkauksen päässä. Mappien ja paperisten piirustusten selailu voi jäädä historiaan. 

Skannatuista piirustuksista on hyötyä etenkin remontteja suunnitellessa ja tehdessä. Piirustukset ovat varmasti tallessa ja useat tahot esim. suunnittelijat voivat käyttää niitä yhtä aikaa.Haluatko kuulla lisää?

Laita viestiä, pyydä tarjous tai kysy lisätietoja, asiantuntijamme auttavat mielellään.

TAI SOITA

050 529 0012


 


KATSO LISÄÄ PALVELUISTAMME: