Kosteudenhallintakoordinaattori valvoo ja ohjaa

Kosteudenhallintakoordinaattori toimii rakennushankkeessa hankkeeseen ryhtyvän edustajana. Hänen tehtävänään on valvoa ja ohjata rakennushankkeen kosteudenhallinnan toteutumista koko rakentamisprosessin ajan.

Luvanvaraisessa rakentamisessa hankkeen kosteudenhallintaselvityksessä hankkeeseen ryhtyvä ilmoittaa kosteushallintakoordinaattorina toimivan henkilön rakennusvalvontaviranomaiselle.

Kosteudenhallintakoordinaattori on tilaajan hankkeeseen valitsema suunnittelijoista ja urakoitsijoista täysin riippumaton asiantuntijataho. Hankkeessa, joissa tilaaja ja urakoitsija ovat sama toimija, tulee kosteudenhallintakoordinaattori palkata tilaajaorganisaation ulkopuolelta. Koordinaattorin päätehtävä on valvoa ja ohjata Kuivaketju10:n toteutumista koko rakennusprosessin ajan. Tämän onnistumiseksi kosteudenhallintakoordinaattorin tulee tuntea käytettävä Kuivaketju10-toimintamalli ja hänellä tulee olla riittävä koulutus ja kokemus tehtävän suorittamiseen.  Koordinaattorin tehtävä on suositeltavaa määrittää taholle, joka on hankkeessa muutenkin mukana.

KYSY LISÄÄ KOSTEUDENHALLINTAKOORDINAATTORIN PALVELUISTAMME

 
 

Haluatko kuulla lisää?

Laita viestiä, pyydä tarjous tai kysy lisätietoja, asiantuntijamme auttavat mielellään.

TAI SOITA

050 529 0012


kotopro_banner.jpg