Kuntotarkastus kertoo rakennuksen yksilöllisistä riskipaikoista ja virheistä.

Kuntotarkastuksen tarkoituksena on selvittää ostajalle ja myyjälle rakennuksen sen hetkinen kunto ja mahdolliset korjaustarpeet ja –ehdotukset. Kuntotarkastuksessa arvioidaan rakennusosien ja teknisten järjestelmien (LVIS) kunto piirustusten, asukkaiden haastattelun, aistinvaraisen tarkkailun ja erilaisten rakennetta rikkomattomien mittausten perusteella.

Kuntotarkastus kertoo rakennuksen yksilöllisistä riskipaikoista ja virheistä, jotka voidaan havaita pintatarkastuksessa. Kuntotarkastuksessa kuntotarkastajan ammattitaito ja kokemus ovat tärkeässä asemassa, koska tarkastus tehdään rakennetta rikkomattomin menetelmin.

Kuntotarkastuksesta laaditaan raportti, joka toimitetaan ostajalle ja myyjälle. Raportista ilmenevät rakennuksen tiedot, tarkastuksen havainnot sekä lisätutkimus- ja korjaussuositukset. Tarkastajan tarkastuksen aikana ottamat kuvat liitetään raporttiin.


PINTAKOSTEUSMITTAUKSET ASUNTOKAUPPAA VARTEN

Asunto-osakeyhtiöissä suoritamme pintakosteusmittauksia asuntokauppaa varten. Pintakosteusmittauksesta laaditaan raportti, josta käy ilmi pintakosteusmittaustulokset vesipisteiden ympäristössä, virheitä ja puutteita keittiössä, wc:ssä tai märkätiloissa sekä korjaussuositukset. Raporttiin liitetään tarkastajan tarkastuksen aikana ottamat kuvat.

 
 

Haluatko kuulla lisää?

Laita viestiä, pyydä tarjous tai kysy lisätietoja, asiantuntijamme auttavat mielellään.

TAI SOITA

050 529 0012


kotopro_banner.jpg